Dit zeggen jouw collega's

Inmiddels zijn er diverse centra op FitPeaks aangesloten. Dit is wat jouw collega's over FitPeaks hebben te zeggen.

Zoals alle fitnessondernemers weten is retentie minstens zo belangrijk als nieuwe leden werven. Door middel van FitPeaks kunnen we onze bestaande leden motiveren, stimuleren en enthousiasmeren waardoor ze regelmatiger komen en hun doelen behalen. Dit zorgt ervoor dat mensen zien dat het voor hun werkt en haken niet af! Zo geven we de cadeautjes aan onze bestaande leden die onze rekeningen betalen ipv gratis gratis voor nieuwe leden waar ik zelf sowieso geen fan van ben. Ik geef mijn centen liever terug aan de trouwe sporters. Het enthousiasme over FitPeaks binnen mijn centrum is fantastisch. Ik geef FitPeaks 5 sterren!

Chris Straus My35' Roermond

Wij als My35’ Reuver motiveren en stimuleren onze leden al om te blijven sporten, maar hoe leuk is het om te sparen als je komt sporten. Het is tevens ook een maatschappelijk onderdeel, want je ondersteund ook de lokale ondernemer. Wij zijn op maandag 7 december 2020 gestart en het is tot nu toe een succes! Het fijne is dat het dashboard waar je meewerkt overzichtelijk is en mocht je er niet uitkomen, dan staat Fitpeaks voor je klaar. Fitpeaks is een echt volwaardig onderdeel van onze studio ondanks de lockdown blijft het een succes! Dus twijfel niet en DOE MEE!

Jeremy Sabono My35' Reuver

Na jaren is er eindelijk een innovatieve applicatie op de markt waarmee wij op een ludieke manier nieuwe leads genereren en leden enthousiasmeren! Daarnaast is het voor ons het retentie middel met een slim beloningssysteem waarmee we de bezoekersaantallen hoog houden. Wij van Health Me raden FitPeaks iedere fitnessondernemer aan!

Joshua den Oude Health Me

Door Fitpeaks zetten onze leden letterlijk een stapje meer! De initiatieven en activiteiten die je kunt bedenken met Fitpeaks zijn eindeloos en zodoende is het motiveren en enthousiasmeren van onze klanten een stuk gemakkelijker geworden. Bovendien is het een unieke tool om de lokale ondernemer en onze sporters te verbinden en zo de binding met onze regio nog meer te versterken. Wij zijn er van overtuigd dat deze app op den duur zelfs meer leads gaat genereren dan de vele social media marketingbureaus momenteel doen.

Gerry Coumans My35' Sittard-Geleen

Onze branche is in de afgelopen jaren steeds meer afhankelijk geworden van online campagnes die steeds meer kosten per lead. Daarnaast zijn online campagnes veelal hetzelfde ten opzichte van concurrenten. En nu is er Fitpeaks. Een prachtig systeem voor ledenbehoud, naamsbekendheid en omzetverhoging. Wij zetten vanaf nu meer in op groei van binnenuit.

Wout ter Haar Slimmer Fit

Sinds dat wij met Fitpeaks werken zien wij onze leden meer! Gemotiveerd om te trainen en daardoor de Fitpeaks te score. Een uitkomt voor ons op het gebied van retentie! Maar het is zoveel meer dan alleen belonen. Het heeft ons, zelfs in Corona tijd aan geweldige nieuwe klanten geholpen. Mooie samenwerkingen met lokale partijen. Al met al zijn wij heel erg te spreken over dit product! Top!

Remco Meuwissen I'm in

FitPeaks is precies wat we zochten binnen onze club. Een simpel, eerlijk maar ook gelikt "beloningssysteem" voor onze leden waar we zelf nauwelijks werk aan hebben. De geautomatiseerde "Bring a Friend" actie biedt ook veel kansen. Daarnaast kunnen we onze lokale partners op een eerlijke manier betrekken bij onze onderneming. Een win-win-win situatie voor ons, onze leden en onze partners. Mooi om te vertellen: Toen we 16 december dicht moesten konden de leden op 17 december evengoed nog FitPeaks scoren door langs ons pand te lopen tijdens een wandeling. Zo stimuleert FitPeaks leden om ook buiten de sportschool om te blijven bewegen.

Louk Joris My35’ Blerick-Venlo